FAMILIEOPSTILLING

Ring
Skriv

Familieopstilling eller systematiskopstilling om man vil, foregår typisk i en workshop der består af en gruppe mennesker, som ikke kender hinanden i forvejen.

Ordet kan være lidt misvisende, da det ikke kun er familieforhold som man kan løse med denne form for terapi.

Medlemmer af gruppen står som familiemedlemsrepresentanter til den person, der præsenterer en problemstilling eller et mønster, vedkommende ønsker at bryde/få kigget på. Man skiftes i gruppen, til at have sin egen opstilling. En lille forsamtale om problemstillingen startes der ud med, og derfra vælges de personer, som skal være stand in`s i den pågældende opstilling. Ved brug af andre mennesker som stand in`s, kan man på denne måde belyse disharmonien i opstillingen, og de personer, der står som medlemmer af familien ( eller anden rolle), er i stand til at føle og opleve følelserne hos den person, hvis rolle de har påtaget sig -nærmest telepatisk.

Til din information: Man kan ikke, ikke finde ud af det!

Familieopstilling eller systematiskopstilling er en yderst effektiv metode, til at befri dig selv fra traumer, skjulte mønstre og dynamikker, som på en eller anden måde begrænser dig. Vi bærer ofte, ubevidst, familiens mønstre med os i livet.

En workshop består af ca. 10 deltagere på en lørdag eller en søndag fra 10-17.

Datoer for workshops slås op på Facebooksiden Din Hypnoterapeut, under begivenheder.

"Det er vildt, magisk og meget, meget mystisk!

Vi hjælper hinanden til at orden energierne og dét at vi hjælper hinanden til at rydde op i det der ligger spærrer. For mit vedkommende har det givet mig større succes på mit arbejde  - og jeg har kunnet mærke det allerede ugen efter jeg havde været til familieopstilling."

                                                            Dorte